Pestrec a mäta dopestované, usušené, spracované v regióne myjavských kopaníc stoja za vznikom tohto regionálneho produktu. Čaj Pestrec s mätou z myjavských kopaníc je nositeľom označenia REGIÓN KOPANICE. Jeho obal bol poňatý taktiež tradične, kedy priestor na výrobku dostala tylová čipka Myjavskej pahorkatiny ako veľmi charakteristický prvok tradičnej kultúry v regióne.
Pestrec podporuje normálnu funkciu pečene. Mäta podporuje činnosť tráviacej sústavy.
pestrec mariánsky (plod) 75%, mäta pieporná (vňať) 25%.
1 vrecko vložíme do šálky a zalejeme 0,25 l vriacej vody a necháme 5-10 minút vylúhovať. Pije sa 1 až 2 krát denne.
Nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.
Skladujte na suchom a tmavom mieste, mimo dosahu detí.
Hmotnosť | 0,0805 kg |
---|---|
Forma | Iná forma |
Výrobca | |
Klasifikácia produktu | Potraviny |
Skupina | Deti, Ženy, Muži, Seniori |
Značka |
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil. Napíšte svoju skúsenosť a pomôžte ostatným vo výbere.
Pridajte hodnotenie produktu