Zvoľte želaný variant:
- Choco
- Complex Orange
- Fizzy Orange
- Natural
- Natural (10x10g)
Zvoľte želaný variant:
Jednotková cena: 11,76 €/100g
Základ tvoria 4 klinicky overené1-4 zdroje kolagénu: hovädzí, rybací, vajíčkový a morský. Vďaka nim získate až 5 typov kolagénu I, II, III, V a X. Najnovšie vedecké štúdie dokazujú, že pridaním protizápalového5-6 glycínu a vitamínu C sa tvorba kolagénu môže zvýšiť až o 153 %.7 Rovnaká kombinácia má dokonca potenciál zrýchliť hojenie rán7 a pomáha prevencii osteoartrózy.8
Receptúra je vylepšená o extra dávku L-glycínu a vitamín C z aceroly. Podporte regeneráciu svojich šliach, kĺbov, kostí, svalov, pokožky, vlasov aj nechtov. Jedna odporúčaná dávka 15 g obsahuje 13 200 mg kolagénu.
Bez alergénov
Bez mlieka
Bez lepku
Bez cukru
Bez sóje
Grass Free
Pri výskumnej praxi bolo identifikovaných približne 28 typov kolagénu. Líšia sa spôsobom zostavenia molekúl a miestom použitia kolagénu v tele.
Typ I: Tvorí 90 % kolagénu vo vašom tele. Typ I je husto uložený a používa sa na zabezpečenie štruktúry vašej kože, kostí, šliach a väzov.
Typ II: Nachádza sa v elastickej chrupavke, ktorá poskytuje oporu kĺbom.
Typ III: Tento typ sa nachádza vo svaloch, tepnách a orgánoch.
Typ V: Nájdete ho hlavne v rohovke očí, niektorých vrstvách kože, vlasoch a u žien v tkanive placenty.
Typ X: Zohráva kľúčovú úlohu pri tvorbe kostí.
Ide najmä o vysokú podporu regenerácie bunkových tkanív. Kolagén je najzastúpenejším proteínom v ľudskom tele, tvorí približne 30 % všetkých bielkovín. Skladá sa z neho koža, vlasy, nechty, zuby, orgány, tepny, chrupavky, kosti, šľachy a väzy.
Kolagén je preto kľúčovou látkou v boji proti starnutiu. Navyše strata kolagénu môže začať celé desaťročie pred stratou svalovej hmoty. Počnúc 20. rokom života strácate každých 10 rokov približne 10 % kolagénu v koži. Prečo vekom strácame toľko kolagénu? Jedným z hlavných dôvodov je, že nemáme dostatok glycínu.
Hydrolýza je proces, pri ktorom sa kolagén (veľká bielkovina) rozkladá na menšie peptidy pomocou vody. Tieto peptidy, známe ako hydrolyzovaný kolagén, sú ľahšie stráviteľné a lepšie vstrebateľné v tele. Cieľom hydrolýzy je zabrániť zrážaniu kolagénu, čo zlepšuje jeho vstrebávanie a nezaťažuje trávenie ani nespôsobuje zápalové reakcie.
Bielkovina z kolagénového komplexu a L-glycín, pomarančová aróma, kyselina jablčná. Alergény: Vajcia a výrobky z nich, ryby a výrobky z nich, oxid siričitý a siričitany
Aminokyseliny | na 1 porciu (15g) |
Glycín | 7,01 g |
Prolín | 1,05 g |
Hydroxyprolín | 0,92 g |
Kyselina glutamová | 0,85 g |
Alanín | 0,72 g |
Arginín | 0,67 g |
Kyselina asparágová | 0,45 g |
Lyzín | 0,29 g |
Serín | 0,29 g |
Leucín | 0,22 g |
Fenylalanín | 0,19 g |
Valín | 0,19 g |
Threonín | 0,18 g |
Isoleucín | 0,11 g |
Hydroxylyzín | 0,10 g |
Histidín | 0,09 g |
Methionín | 0,06 g |
Tyrozín | 0,04 g |
Cysteín + cystín | 0,03 g |
Ako pripraviť Powerlogy Upgraded Collagen Complex?
Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Výrobok nie je určený pre deti. Tehotné a dojčiace ženy po konzultácii s lekárom. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zhlukovanie obsahu nie je závada.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.