Zvoľte želaný variant:
- Hubové
- Stredomorské
- Toskánske
Zvoľte želaný variant:
Jednotková cena: 1,43 €/100g
Ak stavíte na najkvalitnejšie suroviny, ako sú dehydrované huby, nevyhnutne vás čaká skutočná explózia chuti. Šetrným procesom dehydratácie sa dokážu zachovať jedinečné vlastnosti a plná chuť jedla. Počas varenia sa huby a zelenina prirodzene rehydratujú a postupne uvoľnia svoje maximum, pričom ryža nasiakne ich bohatú arómu.
Výsledkom je hubové rizoto, ktoré prináša dokonale vyváženú kombináciu divých hríbov, cibule, mrkvy a cukety – bez zbytočných prísad či umelých dochucovadiel. Dehydratácia nám umožňuje, aby sme si kedykoľvek vychutnali autentickú chuť surovín, akoby boli práve čerstvo zozbierané. Pripravte si tento lahodný kulinársky zážitok len za 25 minút a majte ho vždy po ruke vo svojej špajzi.
Hotové za 25 minút
Bez soli
Bez konzervantov a umelých prísad
Bez cukru
Vegan
Bez lepku
Arborio ryža, sušené divé hríby (boletus) 4%, cibuľa, mrkva, cuketa… a nič viac.
Môže obsahovať stopy sezamu, horčice, lieskových orieškov, zeleru a siričitanov.
na 100g | |
Energetická hodnota | 1452 kJ / 343 kcal |
Tuky | 1,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 73 g |
z toho cukry | 3,9 g |
Vláknina | 4,9 g |
Bielkoviny | 7,6 g |
Soľ | 0,11 g |
Ako používať Trevijano RISOTTO?
V hrnci zohrej 2 lyžice olivového oleja , pridaj obsah balenia a restuj 1 minútu.
Pridaj 7 g soli (alebo podľa chuti), prípadne aj 50 ml bieleho vína, a nechaj odpariť.
Postupne prilievaj 750 ml horúcej vody, miešaj, kým nie je ryža al dente a rizoto krémové.
Odstav z ohňa a podľa chuti vmiešaj parmezán .
Pre jednu porciu: cca 95 g zmesi + 300 ml vody.
Skladujte v suchu a chlade, chráňte pred priamym slnkom.
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil. Napíšte svoju skúsenosť a pomôžte ostatným vo výbere.
Pridajte hodnotenie produktu