Zvoľte želaný variant:
- Hubové
- Stredomorské
- Toskánske
Zvoľte želaný variant:
Jednotková cena: 1,43 €/100g
Toskánske rizoto je zážitkom pre všetky zmysly. Pri jeho zohrievaní na panvici sa bazalka a cherry paradajky dokonale prepoja s ryžou, čím vytvoria bohaté spektrum chutí, zatiaľ čo lieskové orechy dodajú jedlu rafinovaný nádych a hravosť, typickú pre taliansku kuchyňu.
Toto jedlo je výnimočné svojou autentickou chuťou a krásne ukazuje, že vďaka starostlivému výberu surovín možno pripraviť lahodný pokrm bez potreby komplikovanej prípravy. Stačí ho uvariť a vychutnať si jeho prirodzený pôvab.
Hotové za 25 minút
Bez soli
Bez konzervantov a umelých prísad
Bez cukru
Vegan
Bez lepku
Ryža, lieskové orechy, červená cibuľa, cherry paradajky (2 %), cesnak, paradajka, bazalka, pažítka a čierne korenie…. a nič viac!
Obsahuje lieskové oriešky. Môže obsahovať stopy sezamu, horčice, iných orechov, zeleru, arašidov a siričitanov.
na 100g | |
Energetická hodnota | 1541 kJ / 364 kcal |
Tuky | 4,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 71 g |
z toho cukry | 3,0 g |
Vláknina | 4,0 g |
Bielkoviny | 8,1 g |
Soľ | 0,06 g |
Ako používať Trevijano RISOTTO?
V hrnci zohrej 2 lyžice olivového oleja , pridaj obsah balenia a restuj 1 minútu.
Pridaj 7 g soli (alebo podľa chuti), prípadne aj 50 ml bieleho vína, a nechaj odpariť.
Postupne prilievaj 750 ml horúcej vody, miešaj, kým nie je ryža al dente a rizoto krémové.
Odstav z ohňa a podľa chuti vmiešaj parmezán .
Pre jednu porciu: cca 95 g zmesi + 300 ml vody.
Skladujte v suchu a chlade, chráňte pred priamym slnkom.
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil. Napíšte svoju skúsenosť a pomôžte ostatným vo výbere.
Pridajte hodnotenie produktu